Yhdistys

Järvenpään Koirakerho ry on toiminut aktiivisesti jo yli 30 vuotta Järvenpään Purolassa.

Järvenpään Koirakerho ry on Suomen PalveluskoiraliitonSuomen Kennelliiton sekä Uudenmaan Kennelpiirin jäsen.

Kerhomme järjestää tottelevaisuuskoulutusta läpi vuoden, lukuunottamatta kesä- ja talvitaukoja. Koulutuksiin voi osallistua kaikeinikäisten, -kokoisten ja -rotuisten koirien kanssa kunhan rokotukset ovat kunnossa. Rescue-koirien karenssiaika on 6kk Suomeen tulosta, jonka aikana koirat eivät voi osallistua koulutuksiin. 

Jäsenmaksut/kalenterivuosi 2023:
Varsinainen jäsen 35 €
Perheenjäsen 10 €
Nuorisojäsen (alle 18 vuotta) 10 €
Yhdistyksen pankkiyhteys: Aktia FI52 4055 0010 1103 16. 

Jäsenmaksu sisältää koulutuksen, Suomen Palveluskoiraliiton ryhmävakuutuksen ja jäsenalennuksia järjestettävistä kursseista, sekä joiltain yhteistyökumppaneilta.
Voit liittyä jäseneksi allaolevalla liittymislomakkeella.

Perinteisen liittymiskaavakeen saat myös kopilta. Maksukuittia vastaan saa kopilta jäsenkortin. Jäsenkorttia hakiessa tarkistamme koiran rokotustodistuksen. 

Kiinnostaako yhdistystoiminta tai kouluttaminen? Järvenpään Koirakerho ry kaipaa uusia innokkaita mukaan yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseen. Mikäli sinulla olisi jotain annettavaa yhdistykselle tai olet muuten vain kiinnostunut, niin olethan yhteydessä JKK:n hallitukseen sähköpostitse tai suoraan hallituksen jäseniin. Kaipaamme mukaan myös uusia innokkaita kouluttajia. 

Ensimmäistä kertaa koulutuksiin? Lue ensikertalaiset ohjeistus.