Ajankohtaista

Kesäkuun rivikoulutukset jo klo 19.00

Loppu kevään eli kesäkuun ajan KAIKKI keskiviikon koulutukset alkavat jo klo 19.00! 
Jatkoalkeet, kotitottis, PK, toko aloittelevat ja toko kisaavat. 
Pentu- ja alkeiskurssilla olleet jäsenet voivat jatkaa kesäkuun ajan jatkoalkeet ryhmässä. 
Koulutukset jäävät kesätauolle juhannuksen jälkeen ja jatkuu jälleen syyskuussa. Kesätauon aikana jäsenet voivat treenata kentällä itsenäisesti. 

Noudon tehokurssi

Järvenpään Koirakerho ry järjestää jäsenilleen noudon kolmen kerran tehokurssin. Kurssille otetaan mukaan neljä koirakkoa, sekä muutama kuuntelupaikkalainen. Kurssi on JKK:n jäsenille ilmainen!

Kurssi sopii kaikille, eikä koiran taitotasolla ole merkitystä.

Kurssipäivät, ajat ja päivän teema:
Pe 8.6.2018 klo 18.30-19.30 Pito
Pe 15.6.2018 klo 18.30-19.30 Luovutusasento
Ke 27.6.2018 klo 18.30-19.30 Motivaatio/vauhti

Kurssille otetaan ensisijaisesti koirakoita jotka osallistuvat kaikille kurssipäiville, mutta jos kurssipaikat eivät täyty, niin voit ilmoittautua myös yksittäiselle kerralle. Kurssi järjestetään JKK:n kentällä.

Kurssille ilmoittautuminen JKK:n sähköpostiin info @ jarvenpaankoirakerho.fi (poista välit). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä oma nimesi, koiran rotu, -nimi ja -ikä, sekä hieman taustaa millä mallilla koiran nouto on tällä hetkellä.

Kurssin vetäjänä toimii Marjaana Leppänen, jolla on paljon kokemusta niin toko kuin pk- puolelta.  

Facebook

Kevään 2018 koulutukset

Kevään 2018 kurssit ovat täynnä. Uudet kurssit alkavat syksyllä 2018. Kursseista ja ilmoittautumisohjeista tiedoitetaan kesän aikana. 

Järvenpään Koirakerho ry on perustanus hakuryhmän

Järvenpään Koirakerho ry on perustanut hakuryhmän, hakuryhmän vetäjänä on Anniina Helminen. Anniina on ilonen dobermann harrastaja, hakuilua takana 12 vuotta. Rentoa, mutta tavoitteellista treeniä ja vuosien saatossa muutamia koekäyntejä.

Mikäli olet kiinnostunut hausta ja olet valmis sitoutumaan treeneihin, laita viestiä sähköpostilla osoitteeseen info (at) jarvenpaankoirakerho.fi (korvaa (at) @-merkillä). Ryhmä on tarkoitettu Järvenpään Koirakerhon jäsenille, maastot ovat Järvenpäässä.

Rivikoulutukset keväällä 2018

Uusi Vuosi 2018 kolkuttelee ovella ja on aika alkaa suunnittelemaan uuden vuoden treenejä. Vuoden 2018 jäsenmaksu maksetaan itsenäisesti kerhon tilille oman jäsentyyppisi mukaan. 

• Varsinainen jäsen 30 €

• Perheenjäsen 10 €

• Nuorisojäsen (alle 18 vuotta) 10 €

Yhdistyksen pankkiyhteys: Aktia FI52 4055 0010 1103 16.

Kirjoita viestikenttään jäsenen/jäsenten nimi ja jäsentyyppi. Mikäli yhteystietosi ovat muuttuneet tai olet uusi jäsen, muistathan käydä päivittämässä tietosi.

Kuittia vastaan saat kopilta uuden jäsenkorttisi. Ota jäsenkorttia hakiessasi mukaasi myös koirasi rokotustodistus.

Pyydämme huomioimaan että kerhon sääntöjen mukaan jäsenmaksu tulee suorittaa kultakin vuodelta kevätkokoukseen mennessä. Emme lähetä jäsenmaksusta erillistä laskua. Perinteisen jäsenmaksukaavakkeen saa hakea kopilta rivikoulutuspäivinä.

Rivikoulutukset palaa talvitauolta ke 7.2.2018 klo 19.00 alkaen. Pyydämme kaikkia rivikoulutuksiin haluavia ilmoittautumaan ryhmiin etukäteen. Ryhmiin otetaan rajallinen määrä osallistujia. Jos olit ennen talvitaukoa pentu- ja alkeiskurssilla, niin seuraava askel on jatkoalkeet ryhmä. Jos et tiedä omaa ryhmääsi niin ota yhteyttä sähköpostilla os. infojarvenpaankoirakerho.fi. Ryhmiin ilmoittautumiset myös sähköpostitse.

Ryhmäjaot: 

Helmi- ja kesäkuun jatkoalkeet, kotitottis sekä PK-ryhmä klo 19.00.
Jatkoalkeet klo 19.30
 - pentu- ja alkeiskurssin käyneille. Peruasioiden jatkopettelua.
Toko aloittelevat klo 19.00 - peruasiat osaaville koirakoille joilla tähtäimessä TOKO-kisat. 
Kotitottis klo 19.30 - peruasiat osaaville koirakoille joilla ei ole kisatavoitteita. 
PK klo 19.30 - perusasiat osaaville, PK-rotuisille ja PK lajeihin tähtääville. Myös BH-kokeesta kiinnostuneille koirakoille. 
Toko kisaavat klo 19.30 - TOKO kisaaville/kisoihin lähiaikoina tähtääville koirakoille.

Uusia jäseniä ryhmiin otetaan 7.2, 7.3 sekä 25.4.

Uusi pentu- ja alkeiskurssi alkaa 7.3.2017 klo 18.45. Kurssille ilmoittautumisohjeet löytyvät erikseen ajankohtaiset osiosta.

Rivikoulutukset päättyy 20.6.2018. Pidämme kesätaukoa heinä- ja elokuun.